مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوب اب

با سلام.
باغی داریم در یکی از روستاها که راه مالرو دارد و یک جوب قدیمی سنتی که عرض ان حدود نیم متر تا 70 سانت میباشد و شخصی که باغ قبل از ما را خریداری کرده در حال دیوار کشیدن است منتها دیوار دقیقا چسب جوب گذاشته واونجا راه رفت و امد برای ابیاران بوده . سوالم اینه که جوب قدیمی دقیقا چقدر حریم دارد؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام. تقدیم دادخواست حقوقی ربع تصرف و رفع ممانعت از حق به همراه صدور دستور موقت تقدیم دادگاه نمایید .حریم توسط کارشناس که از طریق دادگاه به ایشان ارجاع میشود مشخص میشود.

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. حداقل یک و نیم متر براساس نظر کارشناس مورد نیاز است.