مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

سلام و خسته نباشید
من دیشب یه پیامی از شماره شخصی برام اومد که نوشته بود در صورت پرداخت نکردن مالیات (که فقط دو هزار تومن بود) حساب و اکانت شما مسدود و حذف میشه و یه لینک ابی هم زیرش گذاشته بود که وقتی وارد شدم دقیقا شبیه درگاه پرداخت بود و همه اطلاعاتو خواسته بود منم هیچی نمیدونستم و شماره کارت و رمز دوم و ایمیل و.. وارد کردم ولی پیامی جهت برداشت و.. نیومد خیلی تعجب کرده بودم کمی بعد یه پیام از طرف کارتم اومد که همین الان 100 تومن از کارتم برداشته شده چون کارتم کشاورزیه کلا در روز فقط میشه 100 تومن برداشت و چیزه زیادی هم داخلش نبود خداروشکر
اما حالا موندم چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید.
به نظرتون رمز دوم کارتمو فقط عوض کنم کافیه؟ یا باید کلا بسوزونمش و یه کارت دیگه بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا مظلومی

زهرا مظلومی :

سلام کارت بسوزنید

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام. به غیر از این موارد از طریق دادسرای محل نیز شکایت نمایید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. به پلیس فتا اطلاع بدید و تقاضای صدور مجدد کارت را از بانک مطرح فرمایید.