مشاوره حقوقی رایگان - تقابل دادنامه ها از یک شعبه چه مجازاتی برای قاضی دارد

باسلام در دادخواست تایید فسخ معامله ی حقابه ای با بنده که از طرف خواهان در شعبه بدوی مطرح شده بود و مورد تایید واقع شد از یکسو و از سویی دیگر با صدور دادنامه ای دیگر در همین شعبه در رابطه با دادخواست مطروحه خواهان با موضوع اثبات مالکیت خواهان بطرفیت مدعیان اولیه حقابه بنا بوجود اسناد رسمی نزد مدعیان اولیه قرار عدم استماع دعوی صادر میشود که خواهان در سال 93 طی سند عادی واگذاری این حقابه را داشته بوده است و در حقیقت به بنده فروش مال غیر صورت پذیرفته که بنده بی اطلاع از این موضوع مدعیان اولیه بودم و حال با پیوست این دادنامه دوم و اثبات ذینفع نبودن خواهان در پرونده فی مابین باز هم در دادگاه تجدید نظر دوباره تایید فسخ معامله بنده را صادر کرده است و به پرداخت خسارت هم محکوم شدم و این موضوع اصلی (ذینفع نبودن خواهان) را بدون هیچ دلیل قانونی مورد استناد و مدنظر قرار نداده اند و تایید فسخ دوباره اعلام شده است و سوال اینکه حال سریعترین نوع دادرسی یا شکایت بر علیه قاضی و یا هر راهی دیگر با مراجعه به کدام مرجع و نهاد قابل پیگیری در این تخلف محرز میباشد که لطف کنید راهنمایی داشته باشید ممنون خواهم شد

پاسخ ها :

تقابل دادنامه فسخ معامله حقابه تخلف قاضی شکایت از قاضی قاضی اثبات مالکیت