مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرویی که فروخته شده اما سند بنام خودمه و پلاک روی ماشین مونده و نمایشگاه

سلام وقت بخیر
من پژو صفری داشتم که به یک نمایشگاه فروختم به اینصورت که ایشون بدون اینکه خریدار رو ببینم! مبلغی رو به من دادند و گفتند که حدود یک تومن بالاتر به ایشون فروختم. بعد دو هفته تماس گرفتند و گفتند که برو محضر وکالت فروش بگیر و برای ما پست کن، اما من قبول نکردم و گفتم فقط حضوری با حضور خریدار سند میزنم و وکالت نمیدم چون قیمتی که شما بمن پرداخت کردید دارای شک و شبهه است که مقادیر زیادی احتمالا بمن کم دادید. و نمایشگاه شدیدا مخالف این هست که خریدار رو بمن معرفی کنه.
و اینکه پلاک من روی ماشین مونده و بلاتکلیفم! و نگران اینکه نکنه خلافی یا جرمی با پلاک من صورت بگیره؟
بنظر شما چیکار کنم؟ آیا میتونم توقیف خودرو رو بگیرم تا تکلیف سند و پلاک روشن بشه؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

فروش خودرو توسط نمایشگاه خرید و فروش خودرو پلاک خودرو خودرو