مشاوره حقوقی رایگان - فروش اتومبیل بدون اطلاع و رضایت

مدتی پیش یک اتومبیلی را از یه بنده خدایی که فامیلمان بود خریدم و در نمایشگاهی برای فروش گذاشتم مدتی گذشت ماشین فروش نرفت همانطور دم نمایشگاه خوابیده بود بعد از چند وقتی متوجه شدم که اتومبیل را بدون اجازه، اطلاع و رضایت بنده اتومبیل را فروختن
حالا چیکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

از اذن فروش داده بودید و مدارک لازم جهت اثبات اذن داده اید میتوانید شکایت کیفری مبنی بر خیانت در امانت در ازای تصاحب پول فروش خودرو بدهید، ولی چنانچه اذن فروش نداده اید شکایت کیفری مبنی بر خیانت در امانت و فروش مال غیر به جهت فروش خودرو بدهید از طرفی هم می‌توانید دادخواست حقوقی اعلام بطلان عقد فضولی بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

گذاشتن ماشین در نمایشگاه و سپس جلو درب نمایشگاه و نبردن آن به منزل و بعلاوه دادن مدارک به صاحب نمایشگاه دلیل بر دادن اذن در فروش بوده. حال مراجعه به نمایشگاه دار میتوانید خیانت در امانت بابت عدم استرداد وجه حاصل از فروش خودرو را بنمایید