سلام شما می بایست نسبت به کروکی و نظریه افسر راهور اعتراض نمایید و درخواست کارشناس رسمی دادگستری را نمایید
با سلام
اگر شما کارمند فراجا بودهاید و حادثه در ارتباط با انجام وظیفه یا مأموریت رخ داده، موضوع غرامت جدا از دیه شخص ثالث قابل بررسی است. طبق ماده ۲۰۱ مکرر قانون استخدام نیروی انتظامی، فراجا مکلف به بیمهکردن کارکنان در حوادث مرتبط با انجام وظیفه است.
اما یک نکته بسیار مهم در مورد پرونده شما وجود دارد: آییننامه فعلی صراحتاً صدمات ناشی از حوادث وسایل نقلیه موتوری مشمول قانون بیمه شخص ثالث را از پوشش بیمه مسئولیت کارکنان فراجا خارج کرده است.
بنابراین اگر تصادف شما در حین مأموریت/انجام وظیفه بوده، باید دقیقاً بررسی شود که حادثه تحت کدام پوشش بیمهای فراجا قرار میگیرد؛ صرفاً مقصر شناختهشدن ۱۰۰٪ شما نیز لزوماً به معنای از بین رفتن تمام حقوق بیمهای نیست.
به نظر من حتماً از یگان خود درخواست کنید حادثه به عنوان حادثه حین انجام وظیفه ثبت و پرونده غرامت تشکیل شودو گزارش مأموریت، شیفت، گزارش حادثه، مدارک پزشکی و نظریه پزشکی قانونی را ضمیمه کنید.
سلام شرایط بیمه امید ناجا را بررسی نمائید.
چون تصادف بعد از پایان شیفت رخ داده، پرداخت غرامت از بیمه امید ناجا خودکار نیست و بستگی دارد بیمهنامه کارکنان حوادث بیستوچهارساعته و خارج از مأموریت را هم پوشش داده باشد یا فقط حوادث حین خدمت را. از یگان خود گواهی پوشش و شرایط بیمهنامه سال ۱۴۰۵ را بگیرید و پرونده خسارت تشکیل دهید؛ جدا از آن، اگر به نظریه صددرصد تقصیر خودتان اعتراض دارید فیلم، شاهد و کارشناسی مجدد تصادف را سریع پیگیری کنید
درود صرف مقصر شناختهشدن در تصادف مانع قطعی استفاده از پوشش بیمه امید ناجا نیست و باید شرایط بیمهنامه و رابطه شما با فراجا و نوع حادثه بررسی شود بنابراین مدارک پزشکی و گزارش سانحه و بیمهنامه را برای احراز استحقاق غرامت بررسی کنید و موضوع تخصصی است فلذا با وکیل مبرز مشورت نمایید