مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه و انحصار وراثت

سلام وقت بخیر
من پدرم چند سالی هست فوت شده و یه خانه قدیمی داشت انحصاروراثت هم انجام نداده ایم و مادرم در قید حیات هستند چهارتا خواهر و چهارتا برادر هستیم الان یکی از برادرها سهمش را از خونه میخواد و خواهر بزرگترم میخواد سهمش رو خرید کنه و پولش رو به برادرم بده خواهرم میخواد از راه قانونی اقدام کنه تا فردا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد ولی برادرم میگه انحصار وراثت خیلی طول میکشه و خیلی عجله دارند به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردم که از اون طریق بتونم برگه محضری بنویسیم که سهمش رو از خانه گرفته دفترخانه گفت اینکارو انجام نمیدهند خواستم بپرسم میشه اقرارنامه نوشت که برادرم سهمش را ارث تحویل گرفته تا فردا ادعایی نداشته باشد لطفا بهترین راه حل رو برایم پیشنهاد بدید ممنون میشم در پناه خدا

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهترین راه حل همان اخذ اقرار نامه محصری از کسی که سهم الرثش را گرفته، می باشد. و ازاون خواهر ی هم که میخاد سهمشرا به برادرش بدهد بگیرید