مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

در راستای بخشنامه جدید تخفیف مجازات در جریان یک پرونده مجازات 5 سال حبس بنده برای کلاهبرداری به شش ماه حبس و مجازات 3 سال حبس من به شش ماه تقلیل یافته است. 74 ضربه شلاق هم برای جرم تهدید داشته ام که به 38 ضربه تقلیل یافته است.
سوال من این است که اکنون باید 6 ماه حبس بکشم یا 1 سال؟
آیا در هنگام اجرای حکم شلاق هم خواهم خورد؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.یک سال حبس باید تحمل کنید و 38ضربه شلاق هم در زمان اجرای حکم اجرا میشود.