مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک حقوق مادر و دختر

تفکیک حقوق مادر و دختر
با درود و عرض ادب
اينجانب و مادرم حقوق ماهیانه از محل تامین اجتماعی واحد مستمری بگیران دریافت می‌کنیم از برکت و یادگاری زحمات پدرم که حدود 30سال پیش از دنیا رفتند میباشد.
الان و در پاییز 1399 حقوق و یارانه و تسهيلات آن تمام‌ به حساب مادرم واریز می‌شود که بعنوان‌ سرپرست‌ خانوار ثبت اسم شده اند.
حدودا ماهی 2/900/000 تومان حقوق.
بنده تابحال ازدواج رسمی و غیررسمی نداشته ام و شاغل دولت هم حدود 3سال بودم که در آنزمان حقوقی نداشتم. و بعد از غیر شاغل شدن مجدد حقوقم اضافه شد.
مورد سوالم این است که مادر بنده مصر هستند تفکیک حقوق و کلیه خدمات مربوطه انجام گیرد که از دلايل رعایت حقوق بنده و کم و کیف آن میباشد.
من برایم هیچ فرق نمیکند حتی گرفتن ریالی از آن.
با اینحال برای آرامش خاطر مادرم و اینکه خیال ایشان آسوده باشد میخواهم بدانم اولا رفتن من به صورت حضوری به سازمان‌ تامین اجتماعی درین شرایط شیوع بیماری حضور ایشان را می‌طلبد و دوم اینکه این تفکیک نهایتا باعث اختلال در روال برای مدتی نمیکند و در آخر چقدر ازین حقوق به ایشان برگردانده و چند درصد خواهد بود و حق تسهيلات و وام و یارانه هم نسبتی و منفک میشود؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و تشكر از مهرتان نسبت به مادر !
چنانچه محق و جزو واجب النفقه مرحوم بوده ايد بله ميتوانيد از طريق دفاتر كارگزاري تامين اجتماعي اقدام نماييد
حضور شما و مادر جان ضروري است مگر درخواست را از شما بپذيرند يا وكالت رسمي تام الاختياري از ايشان داشته باشيد كه نيازمند حضور مجدد مادر نباشد