مشاوره حقوقی رایگان - 25 درصد افزایش اجاره بها

با سلام و احترام. آیا افزایش 25 درصد شامل هردو ودیعه و اجاره می شود یا فقط باید 25 درصد اجاره بها را بر اجاره بها افزود. مثلا بنده که 80 میلیون رهن و ماهی 750000 تومان اجاره داده ام، چگونه این 25 درصد را اضافه کنم. با تشکر و عرض پوزش از تصدیع شما

پاسخ ها :

25 درصد افزایش اجاره بها میزان افزایش اجاره بها در کرونا موجر مستاجر