سلام
ادعای سایر ورثه فاقد وجاهت قانونی است، زیرا انتقال مالکیت پیش از تاریخ حجر و با رعایت تمام تشریفات قانونی و شرعی انجام شده است. پیشنهاد میکنم در جلسه رسیدگی، ضمن ارائه اصل مبایعهنامه، صلحنامه، وکالتنامه و سند تکبرگ، حتماً به دادنامه قطعی که تاریخ حجر را اواخر سال ۱۳۹۹ تعیین کرده است استناد کنید و دفاعیات خود را بر پایه «اصل صحت معاملات پیش از تاریخ حجر» بنا کنید.
پیشنهاد نگارش متون حقوقی تخصصی مرتبط با این پرسش (از جمله تنظیم لایحه دفاعیه مستدل و قدرتمند برای ارائه به دادگاه جهت رد ادعای خواهانها) را نیز به شما ارائه میدهم و اگر مایلید تنظیم کنم براتون.
سلام تاریخ حجر پدربزرگ، بعد از تاریخ نقل و انتقال هست. بنابراین معاملات صورت گرفته شده(بیع و صلح) به درستی منعقد شدهاند و به نظر میرسد که دادگاه به سود شما رأی صادر کند.