مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد انباری در مشاعات

با سلام ساختمان 4طبقه و 8واحدی داریم . دو نفر دیگر ساکنین را ترغیب کرده اند در قسمت پیلوت ساختمان (قسمت خالی پارکینگها) اقدام به ایجاد انباری برای واحدها نمایند ولی بدلیل بهم زدن نما و ریخت ساختمان که دقیقا در ورودی پیلوت میباشد فقط بنده مخالفت دارم ایا بقیه میتوانند نسبت به ایجاد انباری اقدام کنند؟ در سند همه واحدها فاقد انباری میباشد و این مکان از مشاعات میباشد.

پاسخ ها :

ایجاد انباری در مشاعات ساختمان انباری در مشاعات مشاعات ساختمان انباری