مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام خسته نباشید
خانمی هستم که قبلا به علت اعتیاد شوهرم طلاق گرفته ام و برای بار دوم با همان آقا ازدواج کرده ام که الان باز هم اعتیاد دارد مدتیکه در کمپ بود صاحب خانه ما را به دلیل اجاره های عقب افتاده بیرون کرده و مجبور شدم با پس انداز خودم که شاغل هستم خانه اجاره کنم الان از کمپ درامده و علیه من شکایت کرده که وسایل خانه ام و ده میلیون پولم را برده اید که البته وسایل خانه برای من است و فاکتور دارم درخواست طلاق داده ام ولی ادعا میکند معتاد نیست و پاک است و طلاق نخواهد داد که جلسه اول تشکیل شده و مهریه ام را بخشیده ام فقط ده تا سکه مونده که میگه راضی به طلاق نیستم آیا با این شرایط میتوانم در زمان کمی طلاق بگیرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

راضي نباشند خب پروسه طولاني تر خواهد بود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما از دادگاه بخواید یک استعلام از کمپ بستری شده بگیره شک نکنید مشکلتان حل خواهد شد.موفق باشید