مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه آموزشی زبان جهت بازپرداخت مبلغ آزمون

با سلام
بنده در اواسط مهرماه در یک موسسه آموزشی معتبر برای یک آزمون زبان بین المللی ثبت نام کردم . اما در تاریخ مشخص شده آزمون کنسل شد به دلیل محدودیت های کرونا. بعد از آن نیز یک بار دیگر برنامه ریزی و مجددا کنسل شد. از انجا که بنده از شهر دیگری برای این آزمون میخواستم بروم متحمل هزینه های کنسلی بلیط و هتل شدم که همه این موارد به کنار. اکنون که مسافر خارج از کشور هستم و انتظار برای آزمون برایم مقدور نیست درخواست استرداد مبلغ ازمون را کردم که موسسه قبول نمی کند. گفتنی است که موسسه مبلغی را دوبرابر آنچه در سایت اصلی آزمون به دلار گفته شده از ما دریافت کرده. حتی از سایر موسساتی که همان آزمون را در ایران برگزار میکنند هم نزدیک 2 میلیون بالاتر گرفته. در حقیقت از اجبار آزمون دهندگان سواستفاده کرده اند. آیا این قانون است که هزینه یک ازمون بین المللی زبان که معلوم هم نیست کی قرار است برگزار شود مسترد نشود؟ ایا من باید از موسسه شکایت کنم؟ چطور و به کجا؟ ممنون میشوم پاسخ مرا بدهید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر جا كه مجوز آموزشگاه را صادر نموده است