مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مادر

سلام میخواستم بپرسم که پدر من فوت کرده و برادرم به مدت یک ساله از مادرم مواظبت میکنه میخواستم بپرسم آیا با نگهداری مادرم چیزی به برادرم میرسه یا نه؟؟

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام سهم الارث پدری به ایشان تعلق میگیرد با نگهداری از مادر میزان سهم الارث تغییر نمیکند مگر اینکه مادر با رضایت کامل از اموال خود و یا سهم الارثش به برادر هبه کند