مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اضافه بنا

با عرض سلام
بنده یک واحد آپارتمان به صورت قولنامه ای خرید کردم. زمین کل به دو قطعه تقسیم شده و هرقطعه به طور جداگانه 2 واحد دارد. زمانی که من میخواستم خونه رو بخرم در قرارداد فروشنده قید شده بود که یک واحد از چهار واحد اما گفتن منظور از 4 واحد کل زمین در نظر گرفته شده . روی قولنامه خرید من نوشتن یک واحد از 2 واحد .
حالا صاحب ملک اقدام به ساخت یک واحد اضاف به طور غیرقانونی در پشت بام کرده است. ایا من میتوانم جلو ساخت رو بگیرم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام می توانید به شهرداری مراجعه کنید