مشاوره حقوقی رایگان - رای قلع و قمع

سلام خدا قوت زمینی خریدیم تو روستا 10سال پیش ساختیم 400متر فردی مدعی شد سند داره شکایت کرد سند ما دیر اماده شد دادگاه تجدیدنظر گفت چون سندتون دیر اماده شده رای قبلی را تایید کرد و دستور قلع و قمع داد درصورتی که شماره ثبتی ملک ما با سند ایشون متفاوت است الان زمین ایشون مجاور ملک ما است و بایر افتاده الان دادگاه چکار بایدکرد دستور تخریب دادند

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

باید مطالعه بیشتری شود. اعاده دادرسی میتواند راهی باشد

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد دادخواست تامين دليل با جلب نظر كارشناس و جانمايي زمين با ملك خود انجام بديد اگر جواب كارشناسي مثبت و به نفع شما بود اعاده دادرسي انجام بديد