مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

من با دختر خانمی که ادعا می‌کرد در سن 15 سالگی به دلیل ورزش رزمی و سوارکاری بکارت خود را از دست داده رابطه جنسی داشتم اما هنگام رابطه متوجه خون و از بین بردن بکارت شدم که پرده عمیق بود
این اتفاق به هیچ گونه اسرار از طرف من صورت گرفت
الان میخواهم بدانم آیا این گول زدن من بوده؟ که گفته بود بکارت ندارد اما داشته و به من مهرالمثل و ارش بکارت تعلق می‌گیرد یا خیر ؟
و این که جرم عمومیش هم برای مرد است و هم برای زن؟

پاسخ ها :

ازاله بکارت با رضایت دختر ازاله بکارت ارش البکاره مهر المثل پرده بکارت