مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه جنس ارسال نشده

باسلام بنده با شخصي که در کار فروش مواد پتروشیمی بود حدود 3 سال کار کردم به این ترتیب که من پولو به حسابشون واریز میکردم بعد ایشون جنس را میفرستاد الان تو معامله آخرمون که حدودا 40000 کیلو هست پولشو گرفته ولی چندماهه ارسال نکرده و اصلا فاکتوری بین ما تو کل معاملاتمون وجود نداره ولی همه بارنامه ها دست من هست البته بارنامه ها هم به نام من نیستند الان میخواستم ببینم من چطور میتونم ثابت کنم به این مقدار مواد پتروشیمی از ایشون طلبکار هستم و قراردادی بین ما وجود نداره باتشکر

پاسخ ها :

سید علی صادقی

سید علی صادقی :

استان :

با توجه به رابطه معاملاتی فی مابین شما و ظاهر حال مراودات فی مابین میتوانید دادخواست تحویل کالا را با استناد به واریزها اخیر خود و شهادت شهود به طرفیت متعهداز دادگاه خواستار شوید