مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز زمین

قطعه زمینی به‌ متراژ معین‌ داریم‌ که‌ در سال‌۱۳۴۷ سند گرفتیم‌ حالا میخواهیم‌ زمین‌ را بسازیم‌ تمامی‌ مراحل‌ پرونده‌ را تکمیل‌ کردیم‌‌ ولی‌ زمین‌ دولتی‌ اعلام‌ شده‌ به‌ صورتی‌ که‌ در سال۱۳۶۸ زمین‌ را‌ روزنامه‌ کردن‌ ولی‌ به‌ علت‌ نااگاهی‌ پیگیر نشدیم‌ برای‌ اینکه‌ بتونیم‌ زمینو‌ بسازیم‌ چکار باید بکنیم‌ باتشکر

پاسخ ها :

فربد  بیگلربیگی لاری

جناب آقای فربد بیگلربیگی لاری:

سلام ، شرح پرسش شما بسيار مبهم مي باشد .
منظور از اينكه زمين دولتي اعلام شده چيست آيا منظور اراضي ملي مي باشد يا ارگان يا سازمان دولتي مدعي مالكيت گرديده است ؟
سال 1347 كه سند مالكيت اخذ گرديده و هم اكنون ذكر مي نمايد كه زمين دولتي است آيا سند ديگري براي آن زمين صادر گرديده است ؟ (سند معارض)
لطفا در ابتدا به پرسش هاي فوق پاسخ دهيد .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد دادخواست ابطال سند را به دادگاه محل مال غير منقول تقديم نماييد