مشاوره حقوقی رایگان - عبور تیر برق از ملک شخصی

با سلام و عرض خسته نباشید. از داخل محدوده قباله اینجانب در روستا تیر برق و لوله آب شرب عبور کرده است. آیا قاضی می تواند با استناد به وجود این تاسیسات در ملک خصوصی من که پیگیر جابجایی آن ‌ها هستم، به معبر برای دو سه خانوار پایین دست بکند؟ این دو سه خانوار راه دیگری دارند.
کدام یک از قوانین کشور به این موضوع می پردازد؟
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اولا تقاضای جابجایی به سازمان های مربوطه بدهید و در صورت عدم نتیجه دادخواست در دادگاه مطرح نمایید