مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث بیش تر از سایر وراث

با سلام. اگر یکی از وراث که مجرد هست و در خانه پدری همچنان بعد از فوت پدر و مادر زندگی میکند، ادعا کند که در هنگام تقسیم ارث علاوه بر سهم تقسیمی خود، مقداری هم بیشتر میخواد به عنوان هزینه ازدواج و خرید طلا، آیا این حرف قانونی است؟ نحوه برخورد قانونی با این موضوع چیست؟

پاسخ ها :

مطالبه سهم الارث بیش تر از سایر وراث مطالبه سهم الارث تقسیم ارث سهم الارث ارث