مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون چشم پزشکی گواهینامه

با سلام. من سال 97 در شهر همدان ثبت نام کردم برای دریافت گواهینامه. اما متاسفانه به خاطر ضعیفی چشم هایم پزشک من را تایید نکرد و من اعتراض زدم و ‌رفتم کمیسیون و اون جا هم قبول نکرد و من نتونسنم گواهینامه بگیرم. الان دو ساال گذشته و من چشم هایم را عمل کردم و دید بهتری دارم. از همدان به تهران رفته ایم و برای ثبت نام دوباره به آموزشگاه رانندگی تهران رفتم و گفتند باید درخواست دو سال پیش شما پاک شود. به شهر همدان آمدم و نامه تسویه را از آموزشگاه گرفتم و ‌به راهنمایی رانندگی بردم. آن جا به من گفتن ما نمیتونیم درخواست شما رو پاک‌ کنیم چون در کمیسیون این جا برای شما زده که نمیتونید گواهینامه بگیرید. من گفتم که چشم هایم را عمل‌کردم و در شهر دیگر سکونت دارم. گفتند باید در همین جا دوباره ثبت نام کنید و پیش کمیسیون بروید. خواسم بدونم باید چی کار‌ کنم؟ من برام خیلی سخته بخوام دوباره همدان ثبت نام کنم.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

میتوانید با توجه به مدارک جدید مجددا در خواست بدهید ولی باید برید همدان