مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون چشم پزشکی گواهینامه رانندگی

سلام. یک سال پیش برای گرفتن گواهینامه در آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم. وقتی چشم پزشکی رفتم گفت چشم های تو ضعیف هست و نمیتونی گواهینامه بگیری. دید هر دو چشم من با عینک 8 هست و آستیگمات هم هست. من رو فرستادند کمیسیون پزشکی برای رای نهایی و کمیسیون پزشکی هم گفت چشم های تو ضعیف هست و نمیتونی گواهینامه بگیری. الان میخواهم بدونم رای کمیسیون پزشکی در سیستم ثبت میشود؟
اگر ثبت بشود آیا راهی برای لغو هست یا این که اگر خودش لغو میشود چه مدت زمان میبرد که من دوباره بخواهم برای گواهینامه اقدام کنم و این که من دوباره شانس این رو دارم که گواهینامه بگیرم؟ میشود لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام امکان اخذ گواهینامه برای شما وجود دارد مجدد اقدام کنید یا به نظر پزشکی اعتراض کنید تا مجدد بررسی شود