مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل عدم پرداخت وام

سلام. اینجانب بازنشسته تامین اجتماعی هستم و از بانک وام گرفتیم به نام خانمم و خودم ضامن شدم. کسر از حقوق دادم. به خاطر اوضاع مالی و اقتصادی و بیماری، اقساط تعداد 9 قسط عقب افتاده و بانک میخواد کلا حقوقم را مسدود کنه تا اقساط به روز بشه. آیا از نظر قانونی اجازه این کار رو دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اجازه توقیف یک چهارم در صورت فرزند دار بودن و در صورت عدم داشتن فرزند یک سوم را بوسیله اجرای احکام برای دریافت طلب بعد از دریافت حکم محکومیت از دادگاه را دارد