مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه‌گذاری

سلام.
بنده قصد دارم برای انجام پروژه‌های عمرانی مسکونی از سرمایه‌گذاری دیگران استفاده کنم. به این صورت که سرمایه گذار به همان اندازه که سرمایه گذاری می‌کند، نسبتش با هزینه کل پروژه پس از پایان کار برآورد شود و به همان اندازه در واحد یا واحد ها مالک شود. (سرمایه‌گذاران می‌توانند از بیش از یک نفر باشند.)
آیا این کار دچار مشکلات حقوقی می‌شود؟ و آیا به لحاظ قانونی صحیح است؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بایستی یک قرارداد معتبر و با شرایط پیشنهادی بنویسید هیچ مشکلی ندارد