مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

باسلام. خواهر من از یک پیج اینستاگرام لباسی سفارش داده بود که یک سایز متفاوت فرستاده بودن. هرچی بهشون دایرکت زد، کامنت گذاشت و به شماره هاشون زنگ زد، جواب نمیدادن. آخرش یک کامنت نسبتا کوبنده نوشت که این بار جواب دادن و بعدش خودشون بهش زنگ زدن و گفتن اشتباه از ما بوده. تو پست کن بیاد به محض این که کد رهگیری پست رو فرستی ما پولت رو کارت به کارت می کنیم. اون هم رفته بود و پست کرده بود و کد رو فرستاده بود. بعدش اون ها به جای واریز پول حرف های بی ربط بهش زده بودن که نمیدونم تو کامنت بد گذاشتی و پول نمیدیم. هر وقت لباس به دستمون رسید پول میدیم و ازا ین جور حرف های نامربوط. خواهرم هم عصبانی شده و فحاشی ناموسی کرده بود.حالا اون ها بهش پیامک میزنن و تهدیدش میکنن که صدات رو ضبط کردیم و شکایت میکنیم.
حالا میخوام بدونم آیا اون ها میتونن شکایت کنن یا نه و اگر شکایت کردن چیزی رو میتونن ثابت کنن و مجازات خواهرم چیه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

اگر پیام کتبی نوشته و فحاشی گرده میتوانند ازشون شکایت کنند 09122654430