مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله به نرخ روز

سلام.
من سال 95 ماشینی خریداری کردم و تعویض پلاک انجام دادیم ولی سند قطعی زده نشده و مبلغ 750000 تومان از پول ماشین برا برای سند نگه داشتم.
چند بار با فروشنده تماس گرفتم برای انجام کارهای سند ولی جور نشد.
الان میخوام ماشین را بفروشم. اون آقا میگه که باید پول باقیمانده رو به قیمت روز با من حساب کنی.
آیا من به استناد لیست تماس هایی که چند بار در سال های متوالی گذشته برای انجام سند قطعی با این آقا داشتم، اقامه دعوی کنم؟ رفتم دفتر الکترونیک قضایی گفتن باید قولنامه داشته باشی. هم قولنامه خودت وهم قولنامه ای که طرف با اون وکالت گرفته. الان من باید چی کار کنم؟ به کجا مراجعه کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تماس بگیرید برا توضیح 09121531324 میرزایی