مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

با سلام. من که تازه برای کار به یک شرکت رفته بودم. حدود یک هفته بود که کار میکردم و صفحه آهن خورد به استخوان چپ زیر شکم که باعث شکستگی شد و بعد شرکت اقدام به مراحل بیمه کردن کرد. میخواستم بدونم میشه از بیمه حوادث شرکت، غرامت گرفت؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي توانيد اگر در تعهدات بيمه باشد و در مهلت قانوني اعلام شده باشد بيمه الزام به پرداخت شود