مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص سلامت پرده بکارت

سلام. من ... هستم. 15 سالم هست. من در 9 سالگی به اجبار توسط شخصی وارد رابطه جنسی شدم. البته فقط از پشت و موجب شد که عادت کنم و دست به خود ارضایی بزنم. البته تا به حال چیزی وارد واژنم نکردم. اما با توجه به تحقیقاتم شکل واژنم تغییر کرده و فکر میکنم پاره باشه. به خدا اگر کمکم کنید خودم هم بفهمم دختر سالمی هستم کلی دعاتون میکنم و این که من شرایط رفتن به پزشک را ندارم. حتی خانوادمم نمیدونن. میترسم بگم. چون من راستش کسی رو ندارم. فقط کنار مادربزرگم زندگی میکنم. من تنها شانسم برای خوشبختیم ازدواج هست. تو رو قرآن به من دختر بی پشت و پناه کمک کنید. من به راهنمایی شما نیاز دارم تا از استرس دربیام. لطفا کمکم کنید من خواسته این کار بی شرمانه نبودم. من واقعا تنها هستم و راهی جز ازدواج رو ندارم. اگر همسرم متوجه بشه من بیچاره ام و درصورتی نمیتونم بهش دروغ بگم مجبورم بهش راستش رو بگم. اما اگر قبول نکنه چی. لطفا سریع پاسخ من را بدید. متشکرم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام عمل جنسي از پشت ربطي به بكارت و تغيير شكل واژن نداردو پرده بكارت سالم است
در صورت نياز به اطلاعات بيشتر به پزشك زنان مراجعه بفرماييد