مشاوره حقوقی رایگان - رد مال در فروش مال غیر

سلام، وقتتون بخیر.
بنده زمینی سال 94 خریدم. که بعد از یک سال فهمیدیم متعلق به غیر بوده و کلاهبرداری شده. از فروشنده به صورت کیفری شکایت کردیم و به رد مال ماخوذه و تحمل 4 سال حبس و پرداخت جزای نقدی معادل مال ماخوذه محکوم شدن و الان یک سال هست که زندان هستند. امروز پیام اومد که درخواست اعسار دادن و خواستن ادله ارائه بدیم به دادگاه دال بر تمکین این آقا.
آیا درخواست اعسارشون پذیرفته میشه؟
آیا بعد از موافقت قاضی با اعسارشون، الباقی مجازات 4 سال حبسش رو نمیکشه و آزاد میشه؟
چطور الزام به ردمال کنیم؟
آیا بعد از اعسار میتونم حقوقی شکایت کنم واسه جبران خسارت و ضرر و زیان وارده به من؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اینکه یک سال در زندان است احتمالا اعسار وی پدیرفته شود ولی الباقی حبسش را باید بکشد ، با استناد به دادنامه صادره مطالبه ضرر و زیان کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم