مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی گذر موقت

سلام.
من دو سال قبل دو خودروی گذر موقت از شخصی خریداری کردم و مبلغ آن را به صورت حواله کاشی پرداخت نمودم به مبلغ 880 میلیون تومان. لازم به ذکر هست که حواله ها شماره سریال و تاریخ انقضاء داشتن که در قولنامه قید نشده فقط تعداد و مبلغ قید شده.
قولنامه دستی در برگ A4 و فقط امضا و اثر انگشت داره بدون شاهد.
هر دو خودرو به صورت امانت تحویل خریدار شد برای کار اداری و تعویض پلاک در مرز.
اما بعد گذشت دو سال و بهانه های دروغین بابت گرفتاری اداری از تحویل خودرو سرباز زده و هنوز خودرو ها را تحویل ندادن.
سوال این که با این قولنامه که رسما اعتراف به دریافت ثمن‌ معامله کرده و خودرو ها رو با مدارک امانت گرفته و برگردونده، میتونم اصل ثمن‌ به علاوه تاخیر تادیه رو مطالبه کنم؟
و امکان محکوم شدنشون هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

آیا از حواله استفاده کرده ؟
و اینکه میتوانید الزام به انجام تعهد رو از طرف مقابل درخواست کنید و ضمنا الزام به پرداخت خسارت وارده و و تحت ارزش افتادن پول الان نسبت به چند سال قبل
جهت راهنمایی بیشتر
تماس بفرمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می توانید دادخواست مطالبه وجه وتاخیر تادیه تقدیم کنید و احتمال محکومیت ایشان هست.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم