مشاوره حقوقی رایگان - ادعای غرامت

سلام. من 7 سال در انتشارات کار میکردم و تایپیست بودم. الان بعد از هفت سال به خاطر عیدی و سنوات شکایت کردم و اداره کار حق رو به من داد و به پرداخت 25 میلیون حکم کرد. حالا کارفرما به خاطر یک کتاب که در سال 92 تایپ کردم و به خاطر این که ویرایشگر غلط گیری نکرده و همین طوری چاپ شده، از من شکایت کرده و میگه تقصیر تو بوده و 15 میلیون ادعای غرامت کرده. حالا میخوام ببینم حرف کارفرما به جایی میرسه که بعد شش هفت سال این همه میخواد جریمه بگیره؟ ممنون اگر جوابم رو بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

این دو موضوع متفاوت
و در صورت محکومیت در خصوص ویرایشگیری
ارتباطی به حکم صادره در خصوص حق سنوات نخواهد داشت
و کارفرما باید در خصوص ادعا خود باید شکایت کنه که باید اثبات کنه ادعای خودش