مشاوره حقوقی رایگان - توضیح در مورد علت استرداد دادخواست

سلام من یه دادخواست عدم تمکین دادم رفت شورای حل اختلاف اما یک روز قبل من و همسرم دادگاه داشتیم و منجر به طلاق شد ولی پرونده شورای حل اختلاف به علت عدم حضور زوجه به دادگاه خانواده ارجاع داده شد و وقت رسیدگی دادن که من بدون هیچ توضیحی درخواست استرداد دادخواست رو کردم و حالا یه ابلاغیه اومده که ظرف یک هفته جهت توضیح در مورد علت استرداد دادخواست باید بیای شعبه منم میخواستم لایحه بدم چون مسیر دوره. اگه میشه در مورد لایحه کمکم کنید

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

استرداد دادخواست نیاز به ارائه دلائل نیست . شما بعنوان خواهان میتوانید در هر مرحله دادخواست خویش را مسترد کنید و دادگاه با تناوب مراحل دادرسی حکم یا قرار مربوطه را صادر خواهد کرد

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

یه متن خطاب به همون شعبه بنویسید با توجه به صدور رای طلاق تقاضای استرداد دادخواست دارم ، اگر هم لایحه ندهید مشکلی پیش نمیاد چون طلاق گرفتید و دعوی تمکین دیگه معنایی نداره

یک وکیل

سلام لازم به توضیح نیست چرا استرداد دارید