مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی و پرده بکارت

با سلام خسته نباشید
من 1ماهی میشه که با دختری آشنا شدم و خواستم بپرسم برای تشخیص رابطه مقعدی و پرده بکارت دکتر زنان زایمان میتونه تشخیص بده که این خانم قبلا رابطه داشته یا نه؟
البته طرف مقابلم با رضایت خودش گفت من آزمایش برات انجام میدم.
ممنون میشم جوابمو بدید.

پاسخ ها :

سیدامین شبیری

سیدامین شبیری :

استان :

سلام اگر برای اطلاع خودتون میخواین بله امکان تشخیص رابطه امکان پذیر هست اما تحت تاثیر برخی شرایطه که بطور کلی بستگی به زمان و میزان رابطه داره