مشاوره حقوقی رایگان - رابطع مقعدی یک بار

یکی از آشناها سه سال پیش یک بار رابطه مقعدی به مدته سه یا شاید چهار دقیقه داشته بدون خشونت .. بعد از اون رابطه نداشته .... حالا میخاد ازدواج کنه خب اکثرا بکارت را معاینه میکنند حالا اگر به فرض معاینه اش کنند میگن رابطه داشته؟ و این که ماما معمولی میتونه تشخیص بده ... سوال آخر هم میگن اصلا پزشک قانونی فقط برای طلاق و اینهاست و برای ازدواج معاینه نمیکند درست هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اساساً با این فاصله زمانی قابل تشخیص نیست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قابلیت تشخیص دارد ولی به ندرت ممکن است پی برده شود . نیازی به برگه پزشکی قانونی نیست