امکان آن وجود دارد نیازمند پیگیری مستمر از جانب شماست
اگر قاضی رسیدگیکننده به پرونده به شَفَق رفته و تا دو روز حضور ندارد، احتمال دارد تصمیمگیری تا زمان بازگشت او به تأخیر بیفتد؛ مگر اینکه پرونده به قاضی کشیک ارجاع شود.
با توجه به ابهام متن پرسش، اگر نگهداری شخص در کمپ بر اساس دستور قضایی باشد، استشهادیه و مهر مسجد به تنهایی موجب آزادی نمی شود و فقط می تواند یکی از مدارک بررسی وضعیت شخص باشد. آزادی باید با دستور مرجع قضایی صادر کننده حکم یا مقام دارای صلاحیت انجام شود.
قاضی کشیک فقط در حدود صلاحیت خود و پس از دسترسی به پرونده و احراز وضعیت بازداشت می تواند تصمیم بگیرد. شماره پرونده، علت نگهداری، نام مرجع صادر کننده دستور و رسید تحویل مدارک را دریافت و از اجرای احکام یا مرجع قضایی مربوط پیگیری کنید.
برای آزادی، باید به کمپ یا دادگاه مراجعه کرده و مدارک را ارائه دهید.
باسلام، در امور آزادی از کمپ معمولاً استشهادیه و تأیید محل سکونت از مدارک مؤثر است اما تصمیم نهایی با مقام قضایی یا اجرای احکام است با توجه به تعطیلی و جابهجایی قاضی کمپ بهتر است روز پنجشنبه از طریق قاضی کشیک یا دفتر اجرای احکام وضعیت پرونده و درخواست آزادی را پیگیری و رسید ثبت درخواست دریافت کنید.