مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از نورگیر مشاع

با سلام
نورگیر بین ما و واحد کناری مشترک است و ما دارای پنجره و واحد کناری دارای درب بوده و ایشان ده سال است که از فضای نورگیر استفاده و پشت پنجره آشپزخانه ی ما رفت و آمد دارند و ما پس از ده سال که از خرید ملک می گذرد متوجه شدیم که حق استفاده از نورگیر داریم چرا که در سند ما هم درب و پنجره هر دو قید گردیده است . حال ایشان با گذاشتن درب از سمت ما مخالفت میکند . چه باید بکنیم ؟ باید به مرجعی مراجعه کنیم و مجوز بگیریم یا خودمان با اطلاع به ایشان درب تعبیه کنیم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مالکیت ان مشاع است همه یا هیچ کس خاکم است توافق همه مالکین الزامی است