مشاوره حقوقی رایگان - برگزاری کلاس اموزشی با کتاب

سلام وقتتون بخیر
من ف هستم
خوشحالم که جایی رو پیدا کردم که میتونم سوالم و بپرسم
من تصمیم دارم کتابهای خارجی که در ایران ترجمه و چاپ شده رو ‌مطالعه کنم و از رو اونها کلاس های موفقیت برگزار کنم
حالا سر دوراهی رسیدم که این کارم اشکال داره و جز حق نشر میشه؟
من میخوام از این راه و علمی که کسب میکنم درامد داشته باشم
و یه جورایی کتابی رو خلاصه و اموزش بدم ...
منتظر پاسختون هستم
و بابت پاسخگوییتون نهایت تشکر و دارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اشکال دارد. شامل حقوق مالکیت معنوی میشود. می بایست از مترجم آن آثار اجازه بگیرید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

نخیر. ایرادی نداره.
اگر عین مطالب اون کتابها رو بدون منبع به نام خودتون بصورت مقاله یا کتاب منتشر کنید، ایراد داره. ولی اگر اون کتابها رو تدریس کنید ایراد نداره