مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در خانه پدر همسر و تعویض کلیدهای درب منزل به جهت جلوگیری از ورود اینجانب

اینجانب هنگام ورود به منزل متوجه شدم کلیدهای منزل عوض شده است. خودم به کلانتری مراجعه نمودم و دیدم که وکیل همسرم با حکم جلب به دلیل عدم پرداخت مهریه حضور دارد. حالا که درخواست کردم که با همسرم زندگی کنم و دخترم آسیب نبیند همسرم اعلام نموده که تو خانه ای نداری که بخوای برگردی و اینجا منزل پدرم است
سوال من این است که اگر آنجا منزل پدر ایشان است پس وسایل زندگی من در منزل ایشان چه میکند؟
اگر هم هنوز خانه در اجاره من است چرا اجازه ورود به منزل را نمیدهند
حتی لباسهای من را ندادند. اسناد و مدارکم را هم ندادند. از آنجا که من نظامی هستم و مدارک (حکم ماموریت و مسئولیت) هم نیاز دارم موفق به دریافت آن نشدم. عاجزانه میخواهم که من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

مرد وظيفه تهيه مسكن براي همسر دارد