مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک ضمانت توسط بانک

با سلام و خسته نباشید .. اینجانب ضامن یک نفر در بانک شده بودم و ایشان بعد از چند سال و بعد از دادن اقساط با بانک به مشکل خورد و کار به دادگاه و شکایت کشید سر موضع اینکه بانک میگفت اقساط باقیمانده را بده و این طرف من میگفت همه اقساط را داده ام و بیشتر هم دادم و بالاخره بعد از دو سال رای دادگاه صادر شد و دادگاه حرف طرف من را قبول کرده و رای به این مضمون که ایشان تمام اقساط را پرداخت کرده و بانک باید باقیمانده پول را برگرداند و حالا بعد از گذشت چندین ماه بانک از استرداد چک به ضامن ها خودداری می کنید و ضامنین که یکی از آن ها من هستم دور سر می گرداند ... راه حل چیست ؟ چه کاری باید انجام دهم کجا باید شکایت کنم که چکم را از بانک پس بگیرم شورای حل اختلاف ؟ یا دادگاه؟ چه دادخواستی باید بنویسم؟ متشکرم

پاسخ ها :

راحله ایمانی فرد

راحله ایمانی فرد :

استان :

با سلام
می‌توانند دادخواست استرداد چک مطرح کنید و در صورتیکه مبلغ آن کمتر از 20میلیون تومان باشد در صلاحیت شوراست .به عقیده بنده ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید شاید به این طریق با هزینه کناری امکان موفقیت وجود داشته باشد