بله اگر قبل از ترک کانال در بخش چت وکامنت مستقیم برای ادمین پیام گذاشته باشی، آن پیام برای صاحب کانال قابل مشاهده میماند حتی اگر تو بعداً لفت بدهی و دیگر عضو نباشی؛ فقط دسترسی تو به کانال قطع میشود، نه دیدن پیامهای ارسالشده توسط ادمین یا ذخیرهشده در سیستم چت
سلام
بله، علامت دایره پایین صفحه مربوط به پیام مستقیم کانال است. ترک کانال، پیام های ارسال شده قبلی را خودکار حذف نمی کند و مدیر کانال معمولا همچنان می تواند پیام شما را مشاهده کند. فقط در صورتی که پیام را برای هر دو طرف حذف کرده باشید، پیام از گفت و گو حذف می شود