مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان نشینی

بنده ساکن یک اپارتمان 9 واحدی در سه طبقه هستم. لوله اب تراس هر 3 واحد باهم از طبقه سوم به اول مشترک میباشد. همسایه طبقه سوم شستشو زیادی در تراس انجام میدهد. بنده هم که طبقه دوم هستم تا حدودی با این کار بالایی مشکلی ندارم . ولی اکثر اوقات لوله تراس طبقه اول گرفته میشوم. و اب و کثافات بیرون میریزد. حالا طبقه اول معترض ولی طبقه سوم اهمیتی نمیدهد. همچنان بیشتر از قبل شستشو میکند. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اگه خسارتی به واحد شما وارد میکنه میتونید تامین دلیل بگیرید و کارشناس خسارت رو برآورد کند بعد‌دادخواست مطالبه خسارت و تعمیر بدهد