مشاوره حقوقی رایگان - شستشو بالکن طبقات بالا در آپارتمان

سلام.
همسایه‌ی طبقه بالا با استفاده از شلنگ آب مشغول شستن بالکن (بالکن از طرف بیرون نیز به صورت شیشه ایی حصار کشیده شده ) به طوری که هر بار موقع شستن شیشه های بالکن آب به بالکن طبقه پایین به صورت خیلی زیاد میریزد به طوری که آب همه جای بالکن طبقه پایین را میگیرد و باعث تخریب سقف بالکن طبقه پایین میشود.
بعد از چندین بار اعتراض طبقه پایین؛ جواب طبقه بالا این بوده است که حق چنین اعتراضی ندارد. چون هنگام بارش باران نیز همین اتفاق می افتد.
آیا راهکاری وجود دارد که طبقه پایین مانع این شود که طبقه ی بالا دیگر شیشه های خود را با شیلنگ نشورد و آب بالکن طبقه بالا به پایین نیاید؟

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

دد صورت گرتن تامین دلیل و اثبات قصور او میتوان مانع از این امر شد و در صورت ورود خسارت نیز میتوان خسارت گرفت