مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

سلام
من با فردي چندين ساله دوستيم و من اين اواخر بهش مشكوك شدم
و اون ميخواد بياد خواستگاري ولي من اين موضوع رو درميون گذاشتم با خانوادم
و گفتن تا پيرينت ريزمكالماتشو بطور كامل نگيره و مطمئن نشيم نميزاريم بياد و منم پرسو جو كردم گفتن قاضي به اين راحتيا حكم براي پرينت صادر نميكنه
خواسم بدونم اين دليل كافيه بنظر شما براي اينكه قاضي حكم بده يا خير بما پرينتو نميدن؟
و اگه نميدن چه دلايلي بايد بياريم كه بدن
من چندين سال عمرمو گذاشتم و خيلي برام مهمه ايندم به اين موضوع بستگي داره

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خود شخص میتواند درخواست پرینت مکالمات خود را بدهد