درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - موضوع عدم حضور مقرر سروقت تاریخ ابلاغیه رد شده میتواند مراجعه کند

باسلام برای بنده دوسری پیامک ابلاغیه از طرف دادگستری اومده پرونده سرقت خودرو داشتم ابلاغیه یکی تاریخ 1405/1/23بوده و دومی ابلاغیه 1405/1/31بوده آخری من تازه امروز به پیامک هایم چک کردم دیدم دوتا ابلاغیه داشتم تاریخش رد شده حالا باید چکار کنم راهنمایی زود منتظر راهنمایی تون ممنونم

پاسخ ها

با درود 

پرسشگر ارجمند طی لایحه تخصصی اقدام نمایید ابلاغ باید بررسی شود 

سلام شما  حتما  حضورا به مرجع قضایی مراجعه نمایید 

بلافاصله با مراجعه به سامانه ثنا از وضعیت کنونی پرونده و آرای احتمالی صادره مطلع شوید و برای جلوگیری از صدور دستور جلب یا آثار منفی غیبت در دادرسی، فوراً به شعبه رسیدگی‌کننده مراجعه کرده و با ارائه عذر موجه و درخواست تکرار جلسه یا لایحه دفاعیه، وضعیت حقوقی خود را تعیین تکلیف نمایید چرا که عدم رؤیت به‌موقع ابلاغیه رافع مسئولیت قانونی شما نیست و می‌تواند منجر به عواقب جبران‌ناپذیر شود.

با توجه به گذشت زمان از تاریخ ابلاغ، برای اطلاع از محتوای پرونده و جلسات دادگاه، هرچه سریعتر به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا شعبه دادگاه صادرکننده ابلاغیه مراجعه کنید و درخواست اطلاع از وضعیت پرونده و تعیین وقت جدید را نمایید. در غیر این صورت، ممکن است غیابی رأی صادر شود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص