درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بازنشستگی مهریه

با سلام من بابت سهم الارثم از مهریه مادرم رفتم تامین اجتماعی و با نامه دادگاه ک توش شماره حساب شخص خودم بود رفتم تامین اجتماعی کاراش انجام شد و یک چهارم از حقوقش کسر شد از این ماه ولی بهم گفتن هر سری 50 روز طول میکشه چون اول میره به حساب بانک مرکزی بعد 40 الا50 روز میاد ب حساب شما و بازم من ازسون پرسیدم گفتم هردفعه همین جوریه؟ گفتن بله و گفتم چرا گفتن برو از بانک بپرس ما نمیدونیم میخواستم بدونم الکی گفتن یا روالش همینجوریه اگه هست چرا و اینکه میتونم کاری کنم مرتب بشه؟

پاسخ ها

باسلام در بسیاری از موارد پرداختهای ناشی از توقیف حقوق بازنشستگی پس از واریز از سوی سازمان تأمین اجتماعی و طی فرایندهای بانکی با فاصله زمانی چند هفته انجام میشود و تأخیر ۴۰ تا ۵۰ روز غیرمتعارف نیست ولی دائمی و الزامی هم نیست و برای کاهش تأخیر میتوانید موضوع را از واحد اجرای احکام و واحد مالی تأمین اجتماعی پیگیری نمایید

 

سلام کنترل این روند تا حد زیادی از دست شما خارج است؛ چون به گردش کار داخلی دستگاه‌های اجرایی وابسته هست اما از شعبه تأمین اجتماعی بخواهید کد رهگیری یا شماره پیگیری پرونده‌تان را به شما بدهند تا بتوانید وضعیت را دقیق‌تر دنبال نمائید.

از بانک سوال کن

سلام و عرض ادب

کسر یک چهارم از حقوق بازنشستگی بابت دین شخص بازنشسته، از نظر قانونی امکان دارد. اما قانون مهلت ثابت ۴۰ یا ۵۰ روزه برای واریز به حساب شما تعیین نکرده است. ممکن است تامین اجتماعی از نظر اداری مبلغ را ابتدا به حساب واسط یا مسیر بانکی مشخص واریز کند، ولی اگر بعد از کسر، پرداخت به شما مرتب و قابل پیگیری نباشد، از اجرای احکام بخواهید مکاتبه کند که مبالغ مستقیما و منظم به حساب اعلامی واریز شود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص