مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن حس بویایی حین خدمت

سلام. آیا از دست دادن حس بویایی نقض عضو حساب می شود؟ اگر حساب شود چند درصد جانبازی تعلق می گیرد؟ لطفا راهنمایی کنید. اگر در تخصص شما نبود خواهش میکنم کسی را معرفی کنید در همین حوزه جانبازی و بازنشستگی پزشکی نیروهای مسلح. بنده ساکن رباط کریم هستم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

از دست دادن حس بویایی حین خدمت از دست دادن حس بویایی جانبازی حین خدمت نقص عضو جانبازی