مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی ملک

سلام. بنده یک واحد مسکونی سال 96 خریدم از یک بنگاهی که ایشان هم از شخص دیگر که مالک اصلی بود، خریده بود. در قولنامه اول بین مالک و بنگاهی به دلیل اعتماد مالک نسبت به بنگاهی دو فقره چک و الباقی مبلغ در موقع تنظیم سند و هیچ پول نقدی رد و بدل نشده و از جایی که کلاهبردار که همان بنگاهی بود قبل از تاریخ وصول چک ها ملک را به بنده فروخت و مبلغ نقدی گرفت و الباقی موقع تنظیم سند و متاسفانه تا کنون متواری می باشد. حال چون مالک اصلی شرط فسخ به دلیل پرداخت ثمن نداشت، نتوانست معامله اول را فسخ کند. حال سوال بنده این است که با توجه به توافق کتبی نوشته شده در معامله اول مبنی بر پس از وصول شدن چک ها سند به نام خریدار شود، با توجه به برگشت خوردن چک ها در تاریخ وصول از طرف مالک آیا بنده میتوانم از مالک اصلی درخواست الزام به تنظیم سند کنم؟ با توجه به این که ایشان هیچ نقشی در معامله بین بنده و کلاهبردار نداشتن. یا نه باید چک ها را پاس و یا به دلیل پرداخت نشدن ثمن معامله از طرف کلاهبردار و شکایت مالک در نهایت باید تخلیه کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند ملک خریداری شده تنظیم سند ملک کلاهبرداری فروشنده ملک قوانین خرید و فروش ملک