مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن عنوان کاربری فضای سبز پایانکار

سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریدم که در پایانکارش کاربری را فضای سبز قید میکنه درحالی که مجتمع 35 واحد هست که در سال89 پروانه گرفته شده و سال 96 پایانکار گرفته بانک که جهت گرفتن وام مراجعه میکنم میگن چون کاربری فضای سبز خورده وام تعلق نمیگیره . باتوجه به اینکه بیش از ده سال از پروانه گذشته و الان کاربرد مسکونی دارد چطور می‌شود کاربری را اصلاح کرد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
کاربری زمین فضای سبز بوده که به علت عدم تخصیص بودجه لازم تملک صورت نپذیرفته و بادرخواست مالک پروانه ساخت صادر شده است.
مرجع تغییر کاربری کمیسیون ماده 5 است